NATALIE HALCRO MAKE-UP TUTORIAL

Sitter och kollar på olika make up tutorials för att få inspiration inför onsdag då jag ska på Sugarbabes Launch Party. Jag har kollat på tv showen WAGS ett tag nu och har alltid tyckt att Natalie (och även hennes kusin Olivia) har flawless smink varje gång. Så bestämde mig för att söka på youtube för att försöka hitta en tutorial av Natalies smink, och fann denna! Älskar hennes contouring och ögonskugga – c’est très chic!

// Watching different make up tutorials to get inspiration for Wednesday when I am going to the Sugarbabes Launch Party. I have recently started watching the tv show WAGS and I always think that Natalie (and her cousin Olivia) have flawless make up. So I decided to search on youtube to try to find a tutorial of Natalies make up, and found this one! I love her contouring and her eyeshadow - c'est très chic! //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *