itsu

itsu1 itsu2

Mitt favorit lunchställe är itsu – dom har allt från sushi och sashimi till soppor, gyoza och teryaki. Jag tycker att deras sushi och soppor är godast. Det är typ nyttig fastfood – så man gå bara in, tar den sushin man vill och går och betalar, då allt är förberett. Men det som är bra är att dom gör ny sushi varje timma, så det är alltid fräscht. Verkligen perfekt som jobb-/skollunch.

// My favourite lunch place is itsu - they have everything from sushi and sashimi to soups, gyoza and teriyaki. I think their sushi and soups are the best. It is kind of like a healthy fast-food place - so you just go in, pick the sushi you want and pay, since everything is pre-made. But the good thing is that they make new sushi every hour, so it is always fresh. It is the perfect uni/work lunch. //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *