Naked Wardrobe

nw

From left to right: All Stripes You’re Out Mini Dress, Off The Slit Dress and The NW Mini Dress.

Tänkte tipsa om en onlinebutik som heter Naked Wardrobe. Dom gör ganska enkla men söta klänningar som man kan ha både till fest och vardag. Jag köpte klänningen till väster och den i mitten för inte så länge sedan och jag gillar verkligen dom. Dock är det nog bra att beställa en storlek större än man vanligtvis köper då klänningarna blir väldigt korta om man beställer i XS. Mitt nästa köp från sidan blir klänningen till höger – tycker att den färgen är så snygg och tror att den passar perfekt till mina Stewart Weitzman boots.

// I thought I would tell you about an online shopping store called Naked Wardrobe. They make simple but cute dresses which you can wear both to parties and casual. I bought the dress to the left and the one in the middle not too long ago and I love them. However, it is probably a good idea to order a size bigger than usual as with the smaller sizes the dresses become very short. My next buy from them is going to be the dress to the right - I love the color and I think it will look amazing with my Stewart Weitzman boots. //

2 comments on “Naked Wardrobe

  • Hej! Jag funderar på att köpa en klänning från Nakedwardrobe. Men jag undrar bara ifall ”total price” verkligen blir det totala priset för oss som bor i Sverige. Frakten är inkluderat i det totala priset så det är jag medveten om. Men jag undrar ifall det blir någon exta kostnad med moms eller något annat.

    Kram 🙂

    Reply
    • Hej! När jag köpte från dem så betalade jag endast för plagget och frakten, men jag bor ju i London. Tror inte att det är annorlunda för Sverige. Men kontakta kundservice så kan dom nog svara på din fråga 🙂

      Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *