Scandinavian Kitchen

scandi5scandi4scandi2   scandi3När man bor i ett annat land så uppskattar man svensk mat så mycket mer! England i all ära, men engelsk mat och kakor/tårtor är verkligen inget att hänga i granen. Därför brukar jag springa runt hörnet från mitt uni och in på Scandinavian Kitchen. Där säljer dom bara Skandinavisk mat och fika. Där brukar jag äta lunch då dom har ett helt underbart smörgåsbord – massa små mackor med olika pålägg. Idag gick jag dit med mina svenska vänner från uni och fikade efter vår lektion. Jag var mer hungrig än sugen på nått sött, så det blev några mackor – en med köttbullar, en med gravad lax och en med skagenröra. Dom har även en liten shop där som säljer svenskt godis, chips, Marabou choklad, korv, köttbullar, ost, smör, gräddfil, flingor etc. Så till alla svenskar i London kan jag verkligen rekommendera det för både lunch och fika!

// When you live in a different country you appreciate Swedish food so much more. England in all honor, but English food and cake are not very tasty. Therefore I usually pop around the corner from my uni to Scandi Kitchen. They only sell Scandinavian food and pastries. I usually have lunch there because they have the most amazing smorgasbord - lots of sandwiches with different toppings. Today I went there with my Swedish friends from uni and had a fika after our lecture. I was more hungry than anything, so I had sandwiches - one with meatballs, one with smoked salmon and one with Skagen mixture. They also have a little shop where they sell Swedish candy, crisps, chocolate, sausage, meatballs, cheese, butter, sour cream, cereal etc. So to all London Swedes I can really recommend it both for lunch and fika! //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *