Uber selfie

halloween

Last night in the uber on my way to Maddox.

Hade verkligen sjukt roligt på Maddox igår. De flesta hade klätt ut sig, vilket var kul! Temat var som sagt ”From Dusk Till Dawn” så alternativet för tjejer var i princip en halvnaken Salma Hayek eller vampyr, så jag körde på vampyr. Jag tycker verkligen inte om Halloween just för att jag inte gillar att klä ut mig, men i år satsade jag på snygg make up – fick bli pale foundation, smokey eye, mörkröda ombre läppar och vita linser. Måste säga att jag var rätt stolt över resultatet, med tanke på att jag i princip var blind av linserna när jag sminkade mig.

Nu har jag beställt hem en stor pizza från Domino’s, lagt mig i sängen och är redo att kolla på Netflix. Hur ser er fredagkväll ut?

// I had so much fun last night at Maddox. Most people came dressed up which was fun! The theme was "From Dusk Till Dawn" so the alternative for girls was either a half naked Salma Hayek or a vampire, so I went for the latter. I really don't like Halloween since I don't like dressing up, but this year I decided to go for a cool and nice make up - pale foundation, smokey eye, dark red ombre lips and white contact lenses. I have to say I was quite proud with the result, seeing as I was pretty much blinded by the lenses when I was doing my make up. Now I have ordered a pizza from Domino's, crawled into bed and am ready to watch Netflix. What does your Friday night look like? //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *