Richmond

richmond

Min utsikt varje morgon jag är på väg till skolan eller jobbet.

Jag älskar verkligen att bo i Richmond. Tycker det är så otroligt vackert i Richmond Park och nere vid floden. Richmond har verkligen allt; restauranger, bio, shopping, barer, pubar, park, flod, etc etc. Tycker också att det är skönt att inte vara centralt hela tiden, för det kan bli rätt så omtumlande.

Hoppas ni får en fin torsdagkväll! Här i London har Halloween redan börjat och ikväll ska jag till Maddox. Temat är Tarantino filmen ”From Dusk Till Dawn”. Gissa vad jag tänkte klä ut mig till…

// I really love living in Richmond. I think it is so incredibly beautiful in the park and down by the river. Richmond has everything; restaurants, cinema, shopping, bars, pubs, park, river etc etc. I also think it's nice not being central all the time, because it can get really exhausting. Hope you have a nice Thursday evening. In London the Halloween celebrations have already started and tonight I am going to Maddox. The theme is the Tarantino movie "From Dusk Till Dawn". Guess what I am dressing up as… //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *