New shots

shoot1 shoot2 shoot6  shoot5 shoot7

MUA: Poppy van Praagh. Hair: Stephen Hamilton. Photographer: Debbi Clarke. Model: Me (Sugarbabes)

Var inne på min modellagentur idag för att kolla på bilderna från min portfolio uppdatering och jag blev verkligen supernöjd med bilderna. Dom har en helt annan ton till sig än andra bilder som jag tidigare har tagit, dom är lite mörkare och lite mer edgier – förutom mina headshots som är supercleana och väldigt ljusa. Förhoppningsvis är det denna typen av shoots som jag kommer göra i fortsättningen, som är mer editorial istället för bara commercial (vilket är det jag tidigare mest gjort).

Hoppas ni får en fortsatt trevlig fredag kväll, själv ska jag gå och lägga mig nu då jag har ett test shoot i Battersea imorgon hela dagen. Godnatt!

// I was at the agency today to check out the pics from the portfolio update and I was so happy with the images. They have a completely different tone to them than the shoots I have done before, they are a lot darker and more edgy - except for the headshots which are very light and fresh. Hopefully it is this kind of images I will be shooting from now on, since it is more editorial instead of just beauty and commercial (which is what I have done previously). I hope you have an amazing Friday night, I am going to bed now since I have a shoot tomorrow in Battersea. Goodnight! //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *