T2

DSC00071 DSC00075 DSC00076

Tänkte rekommendera denna te affären om någon har svängarna förbi London. England och engelsmännen är ju kända för sitt tedrickande och det brukar vara populärt att köpa med sig te hem som en souvenir. Jag föredrar att dricka kaffe på vardagen, men kan tycka att det är mysigt att dricka te ibland, så jag var inne på T2 idag som ligger utanför mitt universitet på Regent Street (finns även på andra ställen i London) och köpte vanilj te och ett jordgubbe/grädde te. Dom har otroligt många intressanta och goda tesorter och det finns något för alla. Jag betalade £12 per te, men priset varierar beroende på tesort.

// I want to recommend this tea shop if anyone ever travels to London. England and the British are famous for their tea drinking and it is usually popular for tourist to bring some tea home as a souvenir. I prefer coffee on an everyday basis, but can sometime find the comfort in drinking tea, so I went to T2 today which is outside of my uni by Regent Street (they also have it in other locations around London) and I bought some vanilla tea and some strawberry and cream. They have so many different teas and there is something for everyone. I paid £12 per tea, but the price varies depending on the tea. //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *