Wholefoods Market Sunday

DSC00041DSC00037DSC00043DSC00044DSC00050DSC00045

DSC00047 DSC00048  DSC00058

Wholefoods Market är en av mina favoritställen här i London. Det finns så mycket gott att äta och allt är organiskt. Jag har varit sjuk i några dagar nu, så jag tänkte att det var en bra idé att gå till Wholefoods i Richmond – som ligger 10 min från mitt hus – och dricka lite goda juicer och äta några macaroons. Köpte även med mig några av deras fruit pots hem, dom är sååå goda!

Hoppas ni får en trevlig söndag!

// Wholefoods Market is one of my favourite places here in London. They have the most amazing food and everything is organic. I have been ill for the past couple of days, so I thought it would be a good idea to go to Wholefoods in Richmond - which is 10 min from my house - and drink some juice and eat a few macaroons. Also bought a few of their fruit pots with me, they are delicious! Hope you guys have a nice Sunday! //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *