Kryolan

CQUnSROWsAAC352

Om ni vill köpa detta sminket till Halloween, eller bara kolla på min bild, är det bara att gå in på Kryolans hemsida 🙂

För ett tag sedan så gjorde jag ett shoot med Kryolan som är ett känt beauty/smink märke. Det var ett av mina första shoots som jag gjorde så det var otroligt nervöst och jag hade egentligen ingen aning om vad jag gjorde, men det var bara att göra mitt bästa. Häromdagen så släppte det bilderna då det var för Halloween smink och jag blev faktiskt väldigt nöjd! Vad tycker ni?

// A while ago I did a shoot for Kryolan which is a famous make up brand. It was one of my first pad shoots and I was extremely nervous and I did not really know what I was doing, but I had to do my best and just get on with it. The other day the pics were released since it is a Halloween inspired make up and I was actually very happy with them. What do you think? //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *