Uppdatering av portfolio

IMG_7602 Namnlöst

Hair: Stephen Hamilton. MUA: Poppy van Praagh. Photographer: Debbi Clarke. Model: Me (Sugarbabes)

Imorgon ska jag på möte på min agentur som ligger i Russell Square. Vi ska gå igenom bilderna från ett shoot som jag gjorde för några veckor sedan och bestämma vilken/vilka som ska få vara med i min portfolio och vilken jag ska ha på mitt modellkort. Eftersom jag bara har jobbat som modell sen i April så har jag fortfarande inte fått mitt modellkort, men eftersom det gått förvånansvärt bra för mig så vill min agentur investera tid och engagemang i mig och då är modellkortet högst upp på ”to do” listan. Ska bli superkul att se bilderna då stilen var lite mer edgy än den varit på andra shoots som jag gjort. Oftast så får jag beauty jobb – smink, hår, hy etc – så om jag har edgy looks i min portfolio så kan det leda till att jag får mer commercial och fashion jobb.

Ikväll ska jag till Tape, en nyöppnad klubb här i London, tillsammans med min svenska vän Nina och min engelska vän Natasha. Jag har varit på Tape en gång tidigare och jag gillade verkligen musiken. Jag gillar mycket hip hop och R’n’B och det var i princip det enda dom spelade, så jag var nöjd. Troligtvis stannar vi till stängning, men det blir ingen efterfest eftersom jag har mötet med agenturen tidigt imorgon.

// Tomorrow I have a meeting at my agency which is located in Russell Square. We are going to go through the pics from the shoot I did a while ago and decide which ones are going to go in my portfolio and which one is going to be on my model card. Since I have only been working as a model since April I still have not gotten my card, but since it has been going extraordinarily well for me, my agency wants to invest in me and then the card is at the top of the "to do" list. It is going to be so exciting to see the pics since the style of the shoot was a bit more edgy than the previous shoots I have done. I usually do beauty, so if I have more edgy looks in my portfolio that can lead to more commercial and fashion jobs.

Tonight I am going to Tape, a newly opened club in London, with my Swedish friend Nina and my English friend Natasha. I have been to Tape once before and I really liked the music. I enjoy hip hop and R'n'B and that was essentially the only thing they were playing, so I was happy. Will probably stay until closing, but there will be no after party since I have the meeting with the agency early tomorrow. //

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *